неделя, 4 септември 2016 г.

СИЛВИЯ НЕДКОВА И ЗАХАРИ КАРАБАШЛИЕВ ПРЕДСТАВЯТ "РИТУАЛЪТ"

Дебютният роман „Ритуалът” на Радко Пенев излезе в края на юни и досега се радва само на положителни отзиви. След представянето на книгата пред варненската публика по време на Алея на книгата, Радко Пенев пристига и в столицата за своята софийска премиера.




На 13 септември в книжарница „Сиела – Ректората” от  18:30 часа ще бъде отбелязан достойния литературен дебют на талантливия бургаски писател. Книгата ще представят Захари Карабашлиев и Силвия Недкова, а самият Пенев с готовност ще отговаря на въпроси и ще разпише вашето копие от "Ритуалът".

В романа си Радко Пенев е използвал умело съвременните исторически познания за вярванията на траките, техните мистериозни ритуали, култа към Богинята и Тракийския конник, легендите за жреца Залмоксис и за Орфей, за да създаде интригуваща и заплетена история с много обрати, в която на карта е заложено бъдещето на човечеството. Публиката ще се убеди, че интригуващата фабула на „Ритуалът” е само една от темите, за които Пенев, изключително фин човек и професионалист, разговаря задълбочено . 




Няма коментари:

Публикуване на коментар